Kobold Home Party

Kreativt og motiverende

Hvad enten du deltager som vært / værtinde eller som gæst ved en Kobold-demonstration, kan du altid være sikker på, at du får en fremvisning af Tyske top-kvalitetsprodukter som er designet og produceret til den moderne forbruger, det gør, at produkterne ser nutidige ud og selvfølgelig er yderst fleksible.
Det giver lejlighed til at samle venner, naboer eller såfremt kollegaer til en kreativ aften, hvor alle parter med garanti bliver motiverede! Desuden er det en fremragende mulighed, for at finde ud af hvor effektive produkterne er på tæt hold.

 

Tysk top kvalitet

Tyskerne er kendte for deres produkter af høj kvalitet og disse er absolut ingen undtagelse
Produkterne der demonstreres, kommer fra Vorwerk i Tyskland. Disse er produceret på deres egene fabrikker i Wuppertal, Tyskland. Derudover har Vorwerk eksisteret i over 130 år og sælger produkter i mere end 76 lande, verden over.

 

Muligheder som Vært / Værtinde

Som vært / værtinde ved en officiel Kobold-demonstration, får du med garanti nogle hyggelige timer, hvor du og dine gæster bliver motiverede og ikke mindst får delt nogle kreative tanker og muligheder omkring produkterne fra Vorwerk. Ved at tilmelde dig nedenfor, bliver du kontaktet af en af vores salgs-konsulenter, så i kan aftale dato og tidspunkt, hvorefter i sammen planlægger en hyggelig eftermiddag / aften for dig og dine gæster.
Al relevant information, som skal bruges til din Kobold-demonstration, får du udleveret fra din konsulent. Dette omhandler alt lige fra brochurer,  til aktuelle kobold tilbud og prislister.
Det eneste du skal gøre, er at invitere dine venner, bekendte, familie, kollegaer og naboer hjem til dig, på det aftalte tidspunkt.

 

En eftermiddag eller aften hvor rengøring og hygge er i centrum

Demonstrationen kommer i grove træk til at forløbe sådan: Salgs-konsulenten kommer hjem til dig lidt før de inviterede gæster for at udstille produkterne. Når gæsterne er kommet og der er hilst og alle er klar, demonstrerer salgs-konsulenten de produkter der er aftalt evt. med pauser ind mellem. En eminent måde at lære om produkterne på, er ved at teste dem i dit eget hjem, se hvad klarer den bedre end det du har lige nu, men også dele generelle tips og tricks samt forslag til rengøring.
Du får selvfølgelig et af vores top kvalitets produkter som tak for, at salgs-konsulenten måtte låne din tid og dit hjem til at afholde demonstrationen. Desuden giver vi dig og dine gæster nogle ekstraordinære tilbud på nogle af vores produkter som i vil have mulighed for at købe.

 

Alle er velkomne

Hvem vil ikke have muligheden for at koble fra og nyde samvær med familie, venner og bekendte i hjemlige omgivelser? Ikke nogen vi kender ihvertfald.
Så få fat i dine nære, tilmeld dig som vært / værtinde og gør klar til at blive motiveret.

 

Tilmeld dig nedenfor  –  Så bliver du kontaktet af en konsulent

ANNULLER